RECENSIES

RECENSIES

Beste Linda,Mijn dochter heeft traumaheling

Beste Linda,
Mijn dochter heeft traumaheling en rouwverwerking bij jou gevolgd. Vanaf het begin voelde ze zich direct thuis en veilig. Je bent een rustige en lieve vrouw. Mijn dochter heeft veel aan de lessen gehad. Als ouders kregen we na elke les een verslagje van jou, zodat we precies wisten wat onze dochter had gedaan en hoe jij hier vanuit jou beroep naar keek.
Heel erg bedankt voor alles.
Esther

Esther Draaisma
21 december 2023

Het was leuk

Hoi Linda ik heb 7 lessen gekregen het was leuk.
We hebben van alles getekend ik had veel vragen ik kreeg altijd een antwoord bedankt voor je hulp groetjes van Femke wagenaar 8jaar

Femke Wagenaar
21 december 2023

Basistraining Kindertekentaal

Een hele heldere cursus die je een heel andere kijk op kindertekeningen geeft!!

Renate
13 februari 2024

Kundige trainer

Ik heb de basistraining kindertekentaal bij ‘de Koppoter’ gevolgd. Linda is zeer kundig en vaardig op dit gebied. Ze heeft een prettige manier van werken. Ze leert je met deze kennis alle kinderen serieus te nemen in wat ze laten zien.
Linda Zwart van ‘Het Anker’ Drachten.

Linda
15 februari 2024

Hoe leer je voor jezelf op te komen?

De eerste kennismaking voor onze dochter met Linda was bij ons thuis. Linda nam onze andere dochter heel leuk mee in de opdrachten die ze samen deden. Er heerste een hele fijne en ontspannen sfeer. Het uur vloog om! Onze dochter keek vanaf dit moment uit naar de momenten die ze samen met Linda had!

Het doel van onze kant was dat onze dochter meer voor zichzelf op leert komen. Aan de hand van allerlei tekenopdrachten heeft onze dochter hiervoor handvaten gekregen. Ook heeft ze inzicht gekregen in hoe ze zichzelf meer kan laten zien.

Na elk moment met Linda kregen wij als ouders een mooi verslag met de punten die besproken waren. Zo konden wij er thuis ook naar vragen en op in spelen.
Een hele fijne samenwerking!

Mariska
15 mei 2024

Wil je een recensie geven?

Vul dan hier je gegevens in en je recensie. 

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Vereist

waardering velden
Wil je een sterren waardering toevoegen?