De koppoter instituut voor kindertekentaal
Nieuwsbrief ontvangen?

Groepsdynamieken transformeren

Wil je graag verandering zien in de groepsdynamiek van je klas? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Het maakt niet uit wie er voor de klas staat, de groep lijkt altijd problemen te geven. Of de groep heeft een zware tijd achter de rug, met veel ruzie en pestgedrag. Het voelt ook of iedereen voor zichzelf werkt en er geen echte eenheid is. Het kan zelfs zo zijn dat de klas een zwaar jaar met een leerkracht heeft gehad waarvan de nasleep nog steeds voelbaar is. Maar dat kan veranderen.

Gelukkig kan ik een steentje bijdragen. Mijn aanpak is integraal en ik put uit mijn uitgebreide ervaring en kennis. Ik gebruik creatieve communicatie, neuro-linguïstisch programmeren (NLP) en systemisch werk om verandering te brengen in het klassenklimaat. Ik betrek niet alleen de leerlingen, maar ook de leerkrachten en ouders bij dit prachtige proces.

Samen gaan we aan de slag om te werken, te verwerken en vooral samen te werken. Het wordt een bijzondere dag waarop we stellen wat er nodig is in de centrale groep. Na afloop kunnen we met elkaar trots terugkijken op wat we hebben bereikt en vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.